Vosté està > noticies 2012 > junta general de socis 2012

JUNTA GENERAL DE SOCIS 2012

Benvolgut/da soci/a,

Com tots els anys ens posem en contacte amb vosté per convocar-lo a la Junta General de Socis de la nostra Agrupació que tindrà lloc el dia 7 d'octubre a la Casa de la Música. En ella, aprofitarem per debatre sobre el balanç econòmic de la societat, el pressupost de 2012 i comentarem uns aspectes importants i alhora interessants per tal de millorar el funcionament de la nostra Agrupació.

Com a soci, voldríem aprofitar l'ocasió per expressar-li el nostre sincer agraïment per col·laborar desinteressadament amb l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, ja que gràcies a la quota anual, la nostra Associació pot oferir als nostres xiquets i xiquetes la possibilitat d’estudiar al poble amb professorat titulat sense haver de desplaçar-se fora o les tres seccions (banda, coral i banda juvenil) poden oferir als socis i al poble multitud de concerts gratuïts, que ajuden a dinamitzar la vida cultural de la nostra població.

Finalment, voldríem comentar-li que la nostra Agrupació disposa d'un web on pot consultar tota la programació musical, escoltar enregistraments dels nostres alumnes, de la participació en certàmens... i, fins i tot, pot veure alguna d'aquestes intervencions en vídeo (http://www.amsca.es)

Ens acomiadem de vosté molt cordialment, tot esperant que continue confiant com fins ara en l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador.

Salutacions.

La Junta Directiva de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

****

Per la present et convoque a la sessió ordinària de la Junta General de Socis/es de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador que se celebrarà el proper diumenge 7 d'octubre de 2012, a les 11.30 hores, en primera convocatòria i a les 12.00 hores, en segona convocatòria, a la Casa de la Música per tractar els següents punts de l'ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació, si s'escau, de l'acta de la sessió anterior.
  2. Aprovació, si s'escau, del balanç econòmic de l'any 2011 i pressupost per al 2012.
  3. Aspectes importants i necessaris per al millor funcionament de la nostra Agrupació.
  4. Torn obert de paraules

Rebeu una salutació cordial.

El president, Ivan Cuenca Estruch

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal