Vosté està > escola de música > normativa > informació

CIRCULAR INFORMATIVA ESCOLA DE MÚSICA D’ADOR: CURS 2016-2017

Estimats pares/mares i socis,

Com tots els anys, l'escola ofereix classes d’iniciació, llenguatge musical i instrument (flauta-flautí, oboè, clarinet, saxòfon, trompa, trompeta, fiscorn, trombó, bombardí, tuba, piano, guitarra i percussió). Us comuniquem que el dies 25 i 27 de juny, des de les 19.30 fins a les 20.30 hores, matricularem els nous alumnes per al pròxim curs 2018-2019 a la Casa de la Música d'Ador (C/Goya, 1).

Cal recordar que s'han de matricular en aquest periode tant els alumnes que ja estan a l'escola de música com aquells nous que vullguen fer-ho per tal que les classes comencen l'última setmana de Setembre i ho facen a ritme normal. A Setembre sols es matricularà l'alumnat nou de sensibilització musical.

A més, vos informem que continuem ofertant el curs de sensibilització musical per a XIQUETS/ES de 3 a 5 anys. Es tracta d'un nou mètode pedagògic en què els xiquets comencen a aprendre llenguatge musical des de ben menuts. Aquest nivell s'impartirà a la nostra Escola de Música.

Pel que fa al curs per a ADULTS, es crearà un grup al centre si la matrícula ho permet.

La nostra Escola de Música està reconeguda per la Direcció General de Centres de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. Es poden cursar totes les assignatures del Grau Elemental, a més de la preparació per a la prova d'accés a Grau Mitjà per tal que es puguen continuar els estudis en un Conservatori Professional.

Cap d'Estudis de l'Escola de Música d'Ador

Mamen Malonda Llorca

Ador, juny de 2018

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal